Geboortegift.nl

Geboortegift.nl

Geboortegift.nl en Geboortegift.be zijn de grootste leveranciers van Pampercadeaus in Nederland en Belgie. We leveren geboortecadeaus in heel Europa. Bestel je voor 15:00 uur is je dezelfde dag verzonden.

Geboortegift werkt enkel met de beste merken samen, waardoor we de beste kwaliteit kunnen bieden. We werken met grote zorg en passie aan onze producten!
Luiercadeaus Geboortecadeaus Kraampakketten
De zekerheden van https://www.geboortegift.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Geboortegift.nl levert de beste service en heeft ruime openingstijden. Wij verkopen geen directe artikelen als doorlevering. We werken enkel met de beste merken, waardoor we een hoge kwaliteit waarborgen. Hygiene is erg belangrijk, daarvoor hebben we vele maatregelen getroffen. Eerlijke ondernemersschap met vakmensen, daar is waar wij voor staan.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.