Geboortegift.nl

Geboortegift.nl

Welkom bij Luiertaart & Kraamcadeau Paradijs Geboortegift! 🎁👶

Hier vind je de leukste en meest creatieve babycadeaus, luiertaarten en kraampakketten voor die speciale nieuwe spruit in jouw leven. Ontdek onze unieke, handgemaakte creaties en maak het kraambezoek extra bijzonder!
luiertaarten kraamcadeaus geboortecadeau
9,3
Filter 2076 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1983 met beschrijving

• Nathalie Van Blanckenberg
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

Mooi gedaan ben zeer tevreden

• Sam
    Review voor Geboortegift.nl

Ik heb van mijn collega’s in Februari een luiertaart cadeau gekregen.
    Hierin bleken poreuze luiers te zitten.
    Hierover heb ik al meermaals telefonisch contact gehad en zou een geheel nieuwe luiertaart toegestuurd krijgen.
    Nu is het inmiddels al April en heb ik nog steeds niks ontvangen, ik heb hierover een medewerker een email gestuurd en die doen nu net of ze van niks weten.
    Het boeit hun niks dat de luiers poreus zijn.

Antwoord van Geboortegift.nl

Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over het cadeau dat je van je collega’s hebt ontvangen. We willen bij Geboortegift altijd zorgen voor blije gezichten en de allerbeste kwaliteit, dus we nemen jouw ervaring zeker serieus.

We gebruiken in onze luiertaarten uitsluitend Pampers Premium Protection. Dat is de beste luier in zijn soort van Pampers, speciaal gekozen omdat we echt alleen het beste willen bieden voor elke baby. We herkennen ons eerlijk gezegd niet in de klacht over poreuze luiers. Dagelijks maken en versturen we veel cadeautjes en controleren we ieder pakketje zorgvuldig met de hand. We krijgen gelukkig bijna nooit zulke feedback, maar uiteraard willen we altijd blijven verbeteren als dat nodig is.

Het spijt ons als eerdere communicatie niet goed is verlopen. We hebben eerder aangegeven dat je welkom bent om langs te komen in onze showroom in Weert, of om foto's van het probleem te sturen. Dat is voor ons belangrijk om samen tot een goede oplossing te komen. We denken graag mee, maar hebben dan wel iets nodig om op te kunnen beoordelen waar het misgaat. We hopen dat je alsnog even contact met ons opneemt, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

• Hoe beoordeel je Geboortegift.nl?

• Angelique
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

De aanstaande ouders zijn helemaal blij met de Jeep luiertaart.
    Het mooie is dat je keuze hebt bij de flesjes, speen en de knuffel.
    Chapeau voor de snelle levering en het wordt super verpakt.

• MartijnB
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

super creatief en leuk om te geven, snelle levering en voldoende keus in configuraties

• Els Cools
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

Alles in perfecte staat , zeer tevreden

• Ruth
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

Super mooi pakket, zit veel in & leuk ingepakt. Ontvangers waren er erg van gecharmeerd & super blij mee. Verder snel geleverd, goede service. Deze ga ik zeker onthouden! Dikke 5 sterren!

• Marieke Verhagen
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

Origineel, goede service, verzorgd, snelle levering, ziet er altijd tiptop uit !

• Brenda Verstappen
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

Werd best prijzig ivm de verzendkosten. Wel snelle verzending en dat is wel wat waard als je snel een leuk cadeautje nodig hebt.

• Moreno Vecchione
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

Service en mail communicatie was allemaal prima en verzending was snel! Het enige mindere was dat de luiertaart die ik besteld had, in de vorm van een auto, bij aankomst uit elkaar lag. Zelf weer in elkaar moeten zetten voor zover mogelijk. Misschien de doos toch voller pakken zodat het materiaal niet kan verplaatsen tijdens verzending

• Dominique Marchand

supermooi

• Henri Sibering
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

Superleuk, zo'n jeep gemaakt van luiers. De buurtjes waren d'r hartstikke blij mee zo heb je toch een origineel cadeautje als je het even niet meer weet.

• Marcel
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

Omdat we aan de late kant waren met bestellen, gevraagd of de bestelling afgehaald kon worden. Geen enkel probleem. De mommy to be was er superblij mee!

Dank je wel voor jullie snelle actie en meedenken!

Top bedrijf dit....

• Rowie
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

Snelle levering en goede service!

• Marcel Bal
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

Duidelijk snel gewoon perfect ! een aanrader

• Elaine Verbaan
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

Een lief gebaar voor een betaalbare prijs, goede service en snel geregeld.

• Maya Luna
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

Het kado naar Maya was netjes afgeleverd. Tante is/was héél tevreden

• Annemarie van Welij
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

Super leuke luiertaarten. Een hele snelle levering en een super goede service… er wordt heel adequaat en attent gereageerd als je zelf een fout maakt. Echte toppertjes daar. Dank jullie wel voor de hele goede en leuke service.. graag tot een volgende keer..

• Sjarrel Bleeker

Snelle service.
    Cadeau zag er super goed uit. Vrienden waren er super blij mee.

• Mel
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

Snel en vriendelijk geholpen, en er wordt meegedacht

• Henk
    Geverifieerde klant van Geboortegift.nl

Blij dat beide bestellingen zo goed ontvangen zijn. En ik stel het ten zeerste op prijs dat er meer mogelijk is dan dat er op de website staat. In overleg tot een mooie creaties gekomen. Super bedankt.