Lid van WebwinkelKeur sinds 2025

Gemstone Online heeft 0 4 ster reviews 0
Gemstone Online heeft 0 3 ster reviews 0
Gemstone Online heeft 0 2 ster reviews 0
Gemstone Online heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Tracey Rood Faulkner

Gemstone Online is een geweldige webwinkel en TikTok live, de gezelligheid is heerlijk en de prijzen zijn scherp. De stenen en crystals zijn van hoge kwaliteit en worden met heel veel liefde en zorgvuldigheid verpakt en verzonden, absoluut een aanrader Thanks Caro en Robbie 🧡

2. Soumia

Altijd prachtige edelstenen hier kunnen bemachtigen, verder is de service en vriendelijkheid ook ongeëvenaard!

3. Hoe zou je Gemstone Online beoordelen?

4. Kaar van Billie

Alleen al hoe het verpakt is! Dat is met de grootste zorgvuldigheid gedaan, uiterst professioneel en met liefde. Alle edelstenen zijn van TOPKWALITEIT. Het uitpakken en bewonderen van je nieuwste aanwinsten is echt een feestje. ❤️🙏🍀

5. Hillie Wolf

Altijd goed verpakt en verzorgd. Mooie side met lieve mensen

6. Marja Keijers

Zeer vriendelijk goede uitleg, niet opdringerig, goede service.!! Een fijne webwinkel

7. Rianne Klop

Ik heb nu al meerdere keren een bestelling bij gemstone gedaan en het is elke keer weer een feestje om de stenen te ontvangen en uit te pakken. De lives zijn ook ontzettend leuk om bij te wonen. Laatst ging er even wat mis en belande er door een miscommunicatie iets in mijn box wat ik niet wilde claimen. Dit werd supersnel en lief opgelost door Caro en Robbie. De service is echt heel erg goed!