Gemstone Online is een geweldige webwinkel en TikTok live, de gezelligheid is heerlijk en de prijzen zijn scherp. De stenen en crystals zijn van hoge kwaliteit en worden met heel veel liefde en zorgvuldigheid verpakt en verzonden, absoluut een aanrader Thanks Caro en Robbie 🧡
Lid van WebwinkelKeur sinds 2025
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Tracey Rood Faulkner
- Soumia
Altijd prachtige edelstenen hier kunnen bemachtigen, verder is de service en vriendelijkheid ook ongeëvenaard!
Hoe zou je Gemstone Online beoordelen?
- Kaar van Billie
Alleen al hoe het verpakt is! Dat is met de grootste zorgvuldigheid gedaan, uiterst professioneel en met liefde. Alle edelstenen zijn van TOPKWALITEIT. Het uitpakken en bewonderen van je nieuwste aanwinsten is echt een feestje. ❤️🙏🍀
- Hillie Wolf
Altijd goed verpakt en verzorgd. Mooie side met lieve mensen
- Marja Keijers
Zeer vriendelijk goede uitleg, niet opdringerig, goede service.!! Een fijne webwinkel
- Rianne Klop
Ik heb nu al meerdere keren een bestelling bij gemstone gedaan en het is elke keer weer een feestje om de stenen te ontvangen en uit te pakken. De lives zijn ook ontzettend leuk om bij te wonen. Laatst ging er even wat mis en belande er door een miscommunicatie iets in mijn box wat ik niet wilde claimen. Dit werd supersnel en lief opgelost door Caro en Robbie. De service is echt heel erg goed!