Gemstone Online
francisca vos
Geweldige mensen.
Antwoord van Gemstone OnlineDank je wel voor je mooie review! We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent met je aankoop. Jouw feedback helpt ons enorm en we hopen je snel weer terug te zien bij ons
Rover
Hele Goede Kwaliteit, Aparte en Mooie edelstenen, Prijs Kwaliteit, Top service, Gezellige live op zondag, ik moet me gewoon inhouden om niet te kopen zulke Prachtige edelstenen
Hoe beoordeel je Gemstone Online?
Samantha van der Velden
Goede service! Prachtige stukken. Lieve mensen ❤️
Anja Saman
Geweldig servive help je met je vragen en wensen
Jacqueline Preenen
Vriendelijke mensen, eerlijke prijzen, mooie producten.
Ingeborg de Roode
Heel netjes altijd en super leuke en lieve mensen
Ester Rietveld
Goede prijzen mooie stenen en erg fijne eigenaren/ verkopers.
Raine Ham
Altijd echt super goede service, er wordt met je mee gedacht en als je een vraag hebt, bijv. welke werking een edelsteen heeft krijg je altijd een goed, uitgebreid antwoord. Verder in de livestream hangt er echt een hele kalme en rustige energie en voel je je altijd gelijk welkom
Ria Kracht
Supermooie stukken, scherp geprijsd. Super verpakt verstuurd. Schatten van mensen.
Blij dat ik, Carolien en Robbie, heb mogen leren kennen. Koop nergens anders.❤️Antwoord van Gemstone OnlineWat een mooie review! Dankjewel!
Caroline Mierop
Keurig en snel verzonden.
Mar
Echt niks anders dan TOP... Caro & Robbie zijn twee hele lieve mensen..met hart voor de klanten, hun zaak en voor de producten.....Ook word alles netjes en zorgvuldig ingepakt en verzonden. Kan niks anders zeggen dat het een dikke 10+ is
J Hofsteede
Na online bestelling en verzoek omtrent verzending keurig antwoord gehad via mail. Snelle verzending en leuke attentie er bij gehad.
Mientje Van rooijen
super service
Serife Terwel
Mijn beoordeling over gemstone is beter dan perfect en supper de levering to het open maken van het paket is een feest de de edelsten zijn zo mooi de keuze is reuze de kwalitijd is supper goed carolien en robby zijn specialisten en weten waar ze het over hebben en geen vraag is te veel tijd hebben ze voor je het is zeker een aanrader voor iedereen die edelsten of gezeligheid wil ben je bij gemstone online.nl op het juiste adres kom gezelig in de live via tiktok supper gezelig zekker een aanrader een dikke 10 van mij voor alles dank jullie
Patricia Made in eighty9
Ik ben altijd enorm blij als mn pakket aankomt. Ondanks je weet wat je koopt blijft het spannend om het uit te pakken. Ze zijn ontzettend lief en antwoord op je vraag krijg je altijd! Alles is ook goed en leuk ingepakt! Op zondag avond doe ik alles zsm in huis zodat ik erna lekker kan genieten op de bank van hun live op tiktok dit is voor mij rustgevend.Wat een pronkstukken! Elke week kijk ik op de site om te kijken of er weer nieuwe spulletjes zijn. Ik ben erg blij dat is dit gevonden heb op tiktok!
Daisy
Mooie producten, goede kwaliteit, gezellige live, reageren snel, leuk ingepakt en snelle en correcte verzending
Sabine Spaan dokkum
De beste winkel voor edelsteenen goede kwaliteit en beste service
Rebecca
Leuke live's
Goed verpakt en netjes geleverd .
Robbie en Caroline kijken met je mee als je vragen hebt of wensen.
Aardig super lief het zinn Topper'sAntwoord van Gemstone OnlineDankjewel voor je mooie review!
Daisy Stemkens
Dé plek waar liefde, passie en kwaliteit samenkomen. Heerlijke lives en een prachtige webwinkel, bij Gemstone.online kom je thuis ♥️
Anouk
Mijn hele edelstenencollectie komt inmiddels bij Gemstone Online vandaan, en dat is niet voor niets. De kwaliteit van de stenen is fantastisch en Caroline en Robbie zijn echte experts die je goed kunnen adviseren als je iets specifieks zoekt.
De livestreams op TikTok zijn een aanrader om de nieuwe voorraad te zien en om een gezellig praatje te maken. Verzending is ook top: elk pakketje is met liefde ingepakt en een feestje om open te maken. Absolute aanrader!Antwoord van Gemstone OnlineDankjewel voor je mooie review!