Genuine shop
Genuine shop is het verkoop punt van Nederlandse audio merk Genuine audio. Deze speakers worden voornamelijk in car audio toegepast maar recent ook steeds meer in high end home hifi systemen.
Genuine shop levert qua producten naast het speaker assortiment van Genuine audio ook inbouw en audio accessoires voor de installatie van deze producten.
Naast de producten levert Genuine shop ook "echt professioneel advies"om audio systemen zowel akoestisch als elektronisch optimaal te laten functioneren bij aanschaf van een speaker set is dit ook standaard inbegrepen.
Inbouw werkzaamheden zijn ook mogelijk deze worden tegen uurtarief met de klant vast gelegd.
De zekerheden van http://www.genuine-shop.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.