Gereedschap-Bouwmarkt.nl

Gereedschap-Bouwmarkt.nl

Gereedschap-bouwmarkt.nl staat voor kwaliteit, vertrouwen en transparantie. Wij richten op de inkoop van nieuwe producten, overstock en (rest)partijen. In onze catalogus vind u een breed scala aan producten voor de installateur, klusser, monteur, aannemer of hobbyist. Alle artikelen worden met zorg

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In 2018 zijn de gebroeders Noordermeer gestart met de online verkoop van installatiematerialen, sanitair en gereedschappen. Waar de een ervaring had in de nieuw- en verbouw sector, was de ander gedreven in webdesign en klanttevredenheid. Een juiste kennis van materialen en de expertise in de digitale wereld, waren een perfecte combinatie voor een webwinkel. Gedurende de tijd ontstond er steeds meer een passie voor kwalitatief gereedschap. Zo ontstond in 2019 Gereedschap-Bouwmarkt.nl. Als geen ander weten zij wat er toe doet en staan zij voor de kernwoorden: bestelgemak, betrouwbaarheid en kwaliteit.


Bekijk Manifest