Gericht Hygiene

Gericht Hygiene

De leverancier van allerlei soorten hygiëne producten. Ooit begonnen als verlener van schoonmaakdiensten zijn we nu alweer ruim 20 jaar actief in de schoonmaakbranche. Al onze expertise en kennis omtrent schoonmaken en schoonmaakproducten willen we met iedereen delen door het aanbieden van hoogwaardige en kwalitatieve schoonmaakproducten geschikt voor alle ondernemingen en organisaties; wij leveren bijvoorbeeld voor de horeca, scholen, overheden en gemeentes, productiebedrijven, kantoren, recreatiebedrijven en franchiseketens.
De zekerheden van https://gerichthygiene.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest