Gezonde Huid Shop

Gezonde Huid Shop

De webwinkel voor een mooie en gezonde huid. Gezonde Huid Shop verkoopt online producten in Nederland en Belgiƫ voor dagelijkse verzorging, huidverbetering en huidverjonging zonder schadelijke en/of overbodige ingrediƫnten, zoals Medik8, Dr. Murad, Absolution, Eco Cosmetics en LavieSage voeding voor de huid. De aangeboden producten zijn vanuit onze professionele insteek vanuit de praktijk, zorgvuldig door de huidspecialist door REIN Skin & beauty geselecteerd.
De zekerheden van http://www.verbeterjehuidnu.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.