Giftology

Giftology

Online giftshop & wrappingstation voor kleine ondernemers.
De zekerheden van https://giftology.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Giftology is dé place to be wanneer je op zoek bent naar unieke, exclusief ingepakte cadeaus om de meest bijzondere momenten te vieren. Je hoeft hier echt niet perse zzp-er voor te zijn. Als consument ben je juist ook van harte welkom!

Ik kies de merken en collecties uit op basis van gevoel, duurzaamheid en oog voor detail. Ik werk daarom ook heel bewust met beperkte oplages van artikelen zodat Giftology als webshop, maar ook jij uniek & exclusief blijft.

Als kers op de taart is de webshop gevuld worden met alle ingrediënten om van jouw cadeau een Instagram waardig moment te maken. Bye bulk aankopen. Hello vernieuwend aanbod!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.