Glass by Han
Els van der Zee
Heel mooi, heel blij mee!!!
Joyce
Wow wat n mooie bloemen. Mooi en netjes ingepakt. Met aandacht. Kon je zien. Ik ga heel lang genieten van de bloemen
Hoe beoordeel je Glass by Han?
Margreeth van Linge
Veel keuze, prachtige kleuren! Mooi pakket!
Inge Ouwehand
Heel goed verpakt en snel bezorgd. Prachtige bloemen. Han is super vriendelijk!
Annick
Helemaal Top! Alles vlot verlopen en echt hele mooie bloemen. Precies zoals je ziet op de site!
Sanne Vellema
Prachtige produkten
Ellen
Mooie bloem. Fijn contact met Hanneke.
Anton Alphenaar
vaas was kapot
Antwoord van Glass by HanHoi Anton, inderdaad pech gehad met de vaas tijdens het vervoer. Helaas hebben we dat niet zelf in de hand. Uiteraard is je bestelling gratis retour gegaan en je aankoopbedrag teruggestort. Hopelijk zien we je nog eens terug 🤗🤗🌸
Emily Ruban
Gemakkelijk bestellen en goed beschermd verpakt
Patricia
De bloemen zijn prachtig. Hanneke is vriendelijk en denkt goed met haar klant mee.
Diny Hartering
Mooie service e snelle levering van de bestelling 👍❤️😁
Frouk
Snelle reactie. Netjes goed ingepakt geleverd. Geen schade bij toch een kwetsbaar product. Prachtig product, mooie kleuren. Erg leuk om cadeau (aan jezelf) te geven
Ivette Bontenbal
Prachtige kunstwerkjes, goed beschermd verpakt, blij mee!
Jessica van der Meeren
Ik ben compleet verliefd op deze duurzame bloemen! Een waar kunstwerk met verzamelwaarde, want hoe leuk is het om je boeket steeds een beetje verder uit te breiden. Ik heb er nu mijn moeder en schoonmoeder blij mee gemaakt en ga er zeker ook zelf aan beginnen. Contact loopt snel en soepel, evenals de levering.
Leo Ketting
Snelle levering. Weer goed verpakt. Super service.
Michael Hendriksen
Heel fijn en goed contact. Snelle en persoonlijke service. Zeker een aanrader!
Thomas Dirks
Ons mam is er super blij mee!
Raymond Vallen
Geweldige service en snelle service, vragen werden ook goed beantwoord en de afspraken zijn nagekomen.
Hedwig
Mooie handgemaakte kwaliteitsstukken. Vriendelijk.
Angeline
Excellent service. My orders were shipped quickly and packaged carefully. The glass tulips arrived well.