Glaswol Outlet

Glaswol Outlet

AML Handelsonderneming is actief in de branch Handelsbemiddeling in hout, vlakglas, sanitair en bouwmaterialen. De onderneming is gevestigd op Voltastraat 11 te Venlo. Het bedrijf staat bij de kamer van koophandel ingeschreven onder kvk nummber 62773739. AML Handelsonderneming is gevestigd in Groot Boller in gemeente Venlo.
De zekerheden van https://glaswoloutlet.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ons assortiment bestaat uit een breed scala van hoogwaardige glaswolproducten, waaronder rollen, platen en isolatiepanelen. Hierdoor kunnen onze klanten altijd de juiste oplossing vinden voor hun specifieke isolatiebehoeften.

Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen, waardoor onze klanten de beste waar voor hun geld krijgen. Onze klantenservice is altijd bereid om te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een project. Onze snelle levering zorgt dat onze klanten hun producten snel in huis hebben en zo snel mogelijk aan hun project kunnen beginnen.


Bekijk Manifest