Goedekabels.nl

Goedekabels.nl

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor het aansluiten van jouw elektronische apparaten, van HDMI kabels tot apparaat stekkers en van netwerk switches tot batterijen. We leveren alles vanuit ons eigen magazijn en versturen dezelfde dag als je voor 16:30 besteld.
kabels hdmi netwerkapparatuur
8,4
Filter 73 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 39 met beschrijving

• M. de Ruiter
    Geverifieerde klant van Goedekabels.nl

Mooie prijs en snel geleverd.

• R Stasch
    Geverifieerde klant van Goedekabels.nl

Ik heb een kabel retour gestuurd maar geen geld retour gekregen.
    Ze reageren ook niet op 2 keer email sturen. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar.

• Hoe beoordeel je Goedekabels.nl?

• Yvonne
    Geverifieerde klant van Goedekabels.nl

Voor het eerst bij Goedekabels besteld. Snelle en nette levering.

• Henk Schaap
    Geverifieerde klant van Goedekabels.nl

De verkoper de order nit goed gelezen en daardoor een te kleine schuifschakelaar geleverd. Dus baken.

Hallo Henk,

Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd. We hebben maar één type schuifschakelaar (geen verschillende maten dus). Maar we kunnen het ongetwijfeld voor je oplossen!

• Kevin Ouwehand

Snelle verzending, goede prijs

• R SCHALKWIJK
    Geverifieerde klant van Goedekabels.nl

Prima verloopkabeltje besteld en snel en keurig verpakt ontvangen, gewoon TOP!

Antwoord van Goedekabels.nl

Bedankt voor je goede review en een fijn weekend!

• Piet Vrijdag
    Geverifieerde klant van Goedekabels.nl

Accu is snel verzonden. Beschrijving klopte helemaal.

• Erik van Nus
    Geverifieerde klant van Goedekabels.nl

Prima prijs kwaliteit verhouding en snel verstuurd

• em
    Geverifieerde klant van Goedekabels.nl

zeer snelle levering, zonder problemen

• Freddy Vanderschrieck
    Geverifieerde klant van Goedekabels.nl

Niet al te vlug geleverd
    maar wel goede service !

Antwoord van Goedekabels.nl

Bedankt voor je goede beoordeling Freddy! We versturen in het weekend niet, je bestelling van vrijdagavond hebben we dus na het weekend verzonden.

• Wout Kok
    Geverifieerde klant van Goedekabels.nl

Goede kwaliteit snelle levering.

• kenny wouters

Alles prima in orde.

• Frans T
    Geverifieerde klant van Goedekabels.nl

In den beginne iets verkeerd gegaan maar tot volle tevredenheid opgelost. Mooi afgehandeld

• Wim Woudstra
    Geverifieerde klant van Goedekabels.nl

Niks mis met het product maar communiceren via de mail krijg gewoon geen antwoord bel je naar het telefoonnummer nemen ze de telefoon niet op, dus zo tevreden ben ik niet

• Jaco van der Reijken

Prima koop vlot geleverd

• Elly Jansen
    Geverifieerde klant van Goedekabels.nl

Snelle levering het juiste product

• Dion
    Geverifieerde klant van Goedekabels.nl

Moest zeer lang wachten op reactie omtrent vertraagde bestelling

Hallo Dion,

Bedankt voor je beoordeling! We hebben het inderdaad niet helemaal goed gedaan en dat maakt je 1-ster helaas terecht. Ik ben blij dat we het wel naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen en doen ons uiterste best om dit in de toekomst te voorkomen.

• Geert-Jan
    Review voor Goedekabels.nl

Klantenservice niet berijkbaar. 3 x een mail gestuurd maar na 2 weken nog steeds geen reactie van hun ontvangen. Hierdoor is het volgens mij niet mogelijk dat je een beoordeling van meer dan 8 kan krijgen eerder een 1

• Verkeerde product opgestuurd en klantenservice reageert niet
    Review voor Goedekabels.nl

Voor een optreden had ik een XLR verloop female nodig naar Jack female. Besteld en enkele dagen later kreeg ik het product. Net op tijd, maar helaas de verkeerde (male). Sindsdien meerderer mails gestuurd, maar geen enkele reactie. Ook het telefoonnummer is niet meer in gebruik. Nu gelukkig bij onlinekabelshop de goede kabel gekregen. Optreden zonder microfoon is toch wat lastig. Koude douche voor goedekabels.nl

Antwoord van Goedekabels.nl

Ik zie dat mijn collega enige tijd geleden contact gezocht heeft, maar geen reactie heeft ontvangen. Als we je alsnog ergens mee kunnen helpen horen we dat natuurlijk graag!

• Gina K

Snel geleverd!