Goedekabels.nl
Rudy Goossens
prijs kwaliteit dik in orde bedankt
Erik Burgersdijk
Goede DIN kabels hier besteld voor een hele mooie prijs ...en snel geleverd!
Hoe beoordeel je Goedekabels.nl?
Dennis
De bestelling is door de bezorger vertraagt geraakt. Als je ze belt wordt je meteen vriendelijk te woord gestaan. Je krijgt duidelijke uitleg en een plan b voor als het helemaal mis loopt met de bezorging. Fijn persoonlijk bedrijf!
jimmy roelvink
Top snel
Wim
Snelle en goede service. Voordelig geprijst. Product voldoet aan de verwachtingen. Kortom; helemaal tevreden.
Sophia
Perfecte service! In de eerste instantie ontving ik de verkeerde kabel en met een kort belletje was het direct geregeld; diezelfde dag is de juiste kabel verstuurd. De medewerker die ik sprak was vriendelijk en professioneel. :)
Auto zonnepaneel
Goede prijs , ziet er mooi uit , snel en goed verpakt geleverd
agnes janssen
👍dik inorde
Maurice
Gewoon goede producten, netjes verpakt en tijdig bezorgd!
JVG
arthur deschoemaeker
oplichters
Bas Vink
Duidelijk, snel, prima prijzen.
Laura Cappelaere
Wij hebben tkt
Hans D.
Uitstekend geholpen door het personeel.
Oscar Rottink
Helemaal prima, werkt zoals het moet en snel verzonden.
Roel
Prima service, snel & accuraat
Marianne Deuten
goed spul en snelle levering
Niet meer moedeloos
Bestelling via bankbetaling omdat Ideal niet werkte. Na ontvangst factuur, netjes betaald maar niets gehoord van Goedekabels. Via mail of telefonisch niet te bereiken. En dus 1ster.
Update: Kort hierna contact gehad. Bleek een hartnekkige bugje in het systeem. Ze hebben alles manueel aangepast en 2dgn later alles in huis. Helemaal top! Dus 5sterren. -
Minder Belangrijk
Snel geleverde kabels van uitstekende kwaliteit. Wel wat hoger geprijsd dus benieuwd of de kabels daadwerkelijk lang mee gaan.
Rene
Geweldig service, snelle levering en ook snel antwoord