GoedkoopParfum.nl

GoedkoopParfum.nl

GoedkoopParfum.nl is een online webwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van uw parfum. Omdat wij alleen een online winkel hebben kunnen wij parfum tegen een zeer voordelige prijs aanbieden.

Wij hebben een groot assortiment aan dames parfum en heren parfum van alle topmerken (Hugo Boss, Gucci, Chanel en veel meer!). Ook kunt u bij ons terecht voor parfum geschenksets, ideaal als cadeau! Bekijk nu ons gehele assortiment! Ook verkopen wij online make-up en verzorgingsartikelen.
De zekerheden van https://www.goedkoopparfum.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.