Goedkoopverven
Tjamme Kats
Staan je keurig en professioneel te woord, geven prima advies.
Waldo van Dijk
Ik had niet zoveel nodig. Ik kon ook een liter bestellen. Snel en goed geleverd tegen een goede prijs.
Hoe beoordeel je Goedkoopverven?
Theo
Uitstekende verf voor een goede prijs, snel geleverd
Peter
Erg goede prijzen!
J.P.V
Goede verf voor een aantrekkelijke prijs. Altijd zeer snel verzonden. Een blik van 2,5 liter besteld, drie blikken van een liter ontvangen. Geen gezeur van ‘toch nog niet op voorraad’, maar gewoon meteen een correcte oplossing. Zeer tevreden over deze webwinkel!
Historische Kring Benthuizen
Mohammed Naser
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen, en dat vind ik heel jammer.
Antwoord van GoedkoopvervenBeste meneer Naser,
We hebben het nagekeken voor u en de bestelling is blijkbaar blijven hangen op het sorteercentrum van Postnl.
Dit komt een enkele keer inderdaad wel eens voor. Uiteraard begrijpen we dat dit vervelend is.
Helaas is het wel iets wat wij als webshop niet altijd in de hand hebben. -
L. Stam
Snelle levering. Vraag per email netjes beantwoord. Goed verpakt.
Wil Van den Berk
Snel en het juiste product geleverd
still gray
toppers
PHM Thijssen
Niet duur en snel geleverd
W. den Brok
Zonder hapering en netjes thuisgebracht
Laurent De Joode
Prima materiaal, degelijk, niet duur.
Marc
Geweldige service en snelle verzending!
Marieke Spanjaard
Snel en betrouwbaar
Frank Peters
Prima kwaliteit. Snelle levering
Marcel Plug
Prima prijs goed verhaal en product
A.M. de Jong
peter
snelle correcte levering
Chris Mulders
Op site staat snelle verzending. Niks snel. Blijken ze vakantie te hebben.heb bijna 14 dagen moeten wachten en klus uit moeten stellen. Toen ik betaals had kreeg ik pas te zien dat ze vakantie hadden, anders had ik er niet besteld.kon niet vooruit. Vermeld dit dan gewoon zichtbaar op je site zodat men er rekening mee kan houden. Had ze boze mail gextuurd maar geen reactie er op. Ga volgende keer wel naar fysieke winkel.
Antwoord van GoedkoopvervenBeste Chris, helaas heeft u dan een aantal zaken over het hoofd gezien. Wij hebben op onze website ten tijde van de vakantie een grote pop up gehad met de melding van onze vakantie. Daarnaast hebben we het aangegeven bij de informatie over verzenden op onze website.
Wat wellicht nog het allerbelangrijkste is geweest is dat het bij de CHECK OUT voordat er betaald moet worden stond bij de verzendkeuze: Postnl (verzending NA de bouwvak 11 augustus)
We snappen uiteraard dat het vervelend is als dit over het hoofd wordt gezien maar het stond er dus wel degelijk op diverse plekken aangegeven.
De mail die wij hebben ontvangen had helaas geen verdere inhoud dus hier is wellicht ook iets niet helemaal goed gegaan.
In elk geval erg jammer natuurlijk dat het mis is gegaan op deze manier.