Gordelspecialist

Gordelspecialist

Verkoop van Veiligheidgordels
en
nevenartikelen aan
consumenten en
bedrijven
De zekerheden van https://gordelspecialist.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

- Gordelspecialist behandeld elke klant zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden. Meedenken in oplossingen is waar wij voor staan!
- We importeren alleen goede kwaliteitsproducten en hebben zo goed als alles op voorraad in ons eigen magazijn in Zevenaar.
- We proberen ook aan het milieu te denken door bijvoorbeeld gordelband te vervangen als dat nodig is rest van de onderdelen hergebruiken we. Ook gebruiken we meestal biologisch afbreekbare opvul vlokken bij onze verzending.
- Compleet assortiment oplossingen voor verschillende voertuigen. Van auto's tot campers en zelfs in trikes, karts, touringscars of oldtimers.


Bekijk Manifest