Grape33.com

Grape33.com

Onze geselecteerde wijnen
komen gebottled direct van het
chateau. Ze worden door
Grape33 exclusief
geïmporteerd. De wijnen
zijn AOC-kwaliteit en
komen van familiebedrijven
.
Eigen wijnimport, wijnverkoop en wijndistributie
De zekerheden van https://grape33.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In 2008 zijn wij begonnen als Moulins de Bordeaux. Later hebben wij er de handelsnaam Grape33.com aan toegevoegd omdat dit voor de klanten gemakkelijker is. Het getal 33 staat voor de eerste twee cijfers van het postcodegebied rondom Bordeaux waar wij onze wijnen vandaan halen. Daarnaast is 33 het land-kengetal van Frankrijk. Rogier heeft indertijd gedurende ruim 5 jaar in Bordeaux gewoond en bezocht in zijn vrije tijd zeer veel chateau's in de regio van de stad Bordeaux. Op deze manier kregen wij een goed inzicht in de kwaliteit van producten en processen op de verschillende chateau's van de onafhankelijke wijnboeren.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2011

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.