Grappigerompertjes.nl

Grappigerompertjes.nl

Wij leveren o.a. super leuke rompertjes met originele teksten. Ook is het mogelijk om onze artikelen te laten bedrukken met je eigen naam, tekst of foto naar keuze.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Een combinatie in passie voor humor en kinderkleding was het startsein voor grappigerompertjes in 2017
Waar willen we in uitblinken? dat was de vraag die we ons bij de start stelden toen we begonnen met het personaliseren van Babykleding. Al snel bleek dat ons zouden concentreren op de volgende kernwaarden die onlosmakelijk met elkaar verbonden en verweven zijn:
- Service: extreem hoge mate van servicegerichtheid naar de klant toe
- Creativiteit: zowel in product, idee en oplossingen
- Kwaliteit: de beste producten met hoogwaardige bedrukkingen
Een tevreden klant, dat is waar wij het voor doen!


Bekijk Manifest