Gras & Haag

Gras & Haag

Voor het beste assortiment haagplanten en graszoden, bestel je natuurlijk bij Gras & Haag! gespecialiseerd in de verkoop van graszoden en haagplanten.
De zekerheden van https://grasenhaag.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Gras & Haag is opgericht door Thierry de Quant. Hij is enthousiast geworden door zijn eigen ervaringen met de aanleg en het onderhoud van graszoden en haagplanten. Hij wil dit graag bereikbaar maken voor iedereen met een eigen tuin. Een mooi gazon in elke tuin en hagen als groene erfafscheiding in plaats van een kale schutting. Haagplanten geven ook nog eens een structuur aan uw tuin.


Bekijk Manifest