GreenPicnic
Dé webshop en winkel voor duurzame serviezen, tassen en cadeaus.
Mooi biologisch afbreekbaar wegwerp- en herbruikbaar servies en heel veel leuke eco en FairTrade producten om ieder feestje nog leuke en bovendien duurzaam te maken.
De zekerheden van https://www.greenpicnic.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

"Be the change you wish to see in the world“ dit credo van Mahatma Gandi is wat wij bij GreenPicnic proberen na te leven, Duurzaamheid en klantvriendelijkheid zijn vanzelfsprekend in onze werkwijze en aanbod van de producten in onze winkel en webshop. Milieuvriendelijke producten en Fairtrade artikelen die een goed alternatief zijn voor plastic (wegwerp) producten. Hier hoort natuurlijk ook een eerlijke en goede klant behandeling bij, altijd met een persoonlijke touch!


Bekijk Manifest