Griekse Wijnshop

Griekse Wijnshop

De Griekse Wijnshop is er voor ieder die van goede wijn houdt! Lekkere wijn gedronken in Griekenland tijdens de vakantie? Zoek niet verder en neem een kijkje op onze website. We hebben een groot assortiment aan bekende én onbekende Griekse wijnen. Het is namelijk een feit dat veel Griekse wijnen van topkwaliteit zijn en meerdere malen internationale prijzen hebben gewonnen. Naast Griekse wijnen verkopen wij ook een kleine selectie aan andere wijnen, honing en olijfolie.
De zekerheden van https://www.grieksewijnshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.