Beoordeeld met een 9,4 door 1.130 klanten

Groene Hoed Duurzaam
De Groene Hoed Duurzaam levert hoge kwaliteit energie- en verwarmingsoplossingen die werken zonder fossiele brandstoffen. Ook voor bestaande woningen, bedrijven en mensen met een kleinere portemonnee.
Omdat wij veel van onze producten direct afnemen van de fabrikant, leveren wij tegen een uitermate scherpe prijs. Ons assortiment reikt van elektrische boilers tot warmtepompen. Daarnaast leveren wij advies, ontwerp en kunnen wij vaak de installatie regelen.
De zekerheden van https://www.groenehoedduurzaam.nl
- 78423856
- btw
- NL861388379B01
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op EU wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue, weten dat een webwinkelier
deze regels kent en naleeft is belangrijk. Deze webwinkel is grondig gekeurd voor deze badge.