Grotekleurplaat.nl
Thijs
super product, word veel kleur plezier op de camping
Antwoord van Grotekleurplaat.nlHoi Thijs, Wat vervelend dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb gekeken en als het goed is heb je gisteren de kleurplaat ontvangen. Ik hoor graag of dit goed is gegaan?
Team grotekleurplaat.nl -
Corine
De kleurplaat is erg leuk, hij arriveerde alleen in een ingedeukte/verfromfraaide doos…dat is minder leuk als je hem als cadeau wilt geven.
Hoe beoordeel je Grotekleurplaat.nl?
Thea Hart
Een mooie mandala
Antwoord van Grotekleurplaat.nlHoi Thea, Dankjewel voor je review. Heel veel kleurplezier. Wij zijn benieuwd of er nog tips zijn om je ervaring te verbeteren. Groetjes, Team GroteKleurplaat.nl
Gerda Nab
Ging perfect en hijnis heel leuk. Dank je wel.
Antwoord van Grotekleurplaat.nlGerda, dankjewel voor je mooie review! Heel veel kleurplezier!
Jolisa Van den Broek
Super leuke kleurplaat! Snel bezorgd! We hebben wat te doen in de vakantie!
Antwoord van Grotekleurplaat.nlDankjewel voor je review & heel veel kleurplezier Jolisa!
Lola
Betaalbare prijs voor een zeer leuke en mooie kleurplaat! Mijn neefje is er zeer blij mee!
Antwoord van Grotekleurplaat.nlHoi Lola, Dankjewel voor de mooie review! Veel kleurplezier voor je neefje!
Ilse
Leuker kleurplaten, direkt nieuwe besteld.
Een echte aanrader om te ontspannenAntwoord van Grotekleurplaat.nlDankjewel Ilse! Wat leuk dat je een tweede Grote Kleurplaat hebt besteld! :D Heel veel kleurplezier!
Jet Hendrickx
snel geleverd, prima verpakking
Antwoord van Grotekleurplaat.nlDankjewel voor de mooie review Jet. Heel veel kleurplezier!
Stefanie Huijzer
Mooie kleurplaat! Het formaat en de tekening van het poppenhuis zijn goed.
Antwoord van Grotekleurplaat.nlHoi Stefanie,
Dankjewel voor de mooie beoordeling. Heel veel kleurplezier! -
Martijn Okker
Supersnel geleverd. Mooie gedetailleerd kleurplaat in een leuke bewaardoos.
Antwoord van Grotekleurplaat.nlDankjewel voor de mooie beoordeling. Heel veel kleurplezier!
Kitty
Leuk om cadeau te geven
Antwoord van Grotekleurplaat.nlDankjewel voor de recensie. :D
H van de Vliert
Mooie kleurplaten en super snelle levering.
Antwoord van Grotekleurplaat.nlDankjewel voor de mooie recensie.
Dickie
Super gave kleurplaat binnen gekregen! Gewoon spannend om aan te beginnen. Hartelijk dank!
Antwoord van Grotekleurplaat.nlGraag gedaan. Dankjewel voor je mooie review. Heel veel kleurplezier!
Bert Bouwman
Snel en keurig geleverd en de kinderen zijn er blij mee
Antwoord van Grotekleurplaat.nlDankjewel voor de mooi review!
Simone Wagemakers
Mooi en netjes geleverd
Antwoord van Grotekleurplaat.nlWat goed om te horen! Heel veel kleurplezier!
Marianne
Antwoord van Grotekleurplaat.nlFijn om te horen! Dankjewel voor je beoordeling. :)
Anneke Naafs
Goed verpakt en snel in huis.
Antwoord van Grotekleurplaat.nlFijn om te horen! Heel veel kleurplezier!
Marieke
Wat een gave grote kleurplaten! Dat gaat zorgen voor veel uurtjes kleurplezier, bedankt.
Antwoord van Grotekleurplaat.nlDankjewel voor je review! Heel veel kleurplezier. :D
Wendy Jungerius
snelle levering
Antwoord van Grotekleurplaat.nlDankjewel voor de review.
Rianne Coppoolse
Ik had de kleur plaat gewonnen en na bestelling was hij de dag erna al binnen! Wat een super snelle levering en wat ziet hij er mooi uit!
Antwoord van Grotekleurplaat.nlDankjewel, heel veel kleurplezier!