Grotekleurplaat.nl

Grotekleurplaat.nl

Pak je stiften of kleurpotloden. Begin gewoon lekker te kleuren. Hoe langer je bezig bent, hoe mooier de grote kleurplaat wordt, hoe meer hij verandert in je eigen schilderij. Zo’n kleurplaat wil je hebben. Om alleen aan te werken of met anderen. Thuis of waar dan ook, als je even tijd over hebt. Geef hem cadeau aan je kind, werk er samen aan met je gezin. Iets leuks doen in de pauze met je collega’s? Ga kleuren! Ook samen beleef je veel lol met zo’n grote kleurplaat.
De zekerheden van https://grotekleurplaat.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.