Ground Cover Group - Boomschors.nl - Houtsnippers.nl - Potgrond.nl - Tuinaarde.nl - Cacaodoppen.nl - Zand.nl

Ground Cover Group - Boomschors.nl - Houtsnippers.nl - Potgrond.nl - Tuinaarde.nl - Cacaodoppen.nl - Zand.nl

Ground Cover Group is online de specialist op gebied van bodembedekkers zoals Boomschors, Houtsnippers, Potgrond tuinaande en cacaodoppen.

Wij verkopen online via de volgende Labels

www.Boomschors.nl
www.Houtsnippers.nl
www.Potgrond.nl
www.Tuinaarde.nl
www.Cacaodoppen.nl
www.Zand.nl

Naast ons ruime assortiment, proberen wij zo flexibel mogelijk te zijn en leveren daarom ook in het weekend of avonden. Wij leveren uw bodembedekker per m³ in een big bag en plaatsen dit zo dicht mogelijk bij de plek waar u het wilt aanleggen.

Uiteraard bieden wij op uw verzoek ook hulp aan bij het aanleggen van uw bodembedekker.

Door de nadruk te leggen op hoge service, een breed assortiment en flexibele leverafspraken, hebben we al veel tevreden klanten kunnen voorzien van diverse soorten boomschors.
De zekerheden van https://www.boomschors.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest