Chiel Warmels
weerwe
Kris
Minder geleverd dan besteld (en betaald).
De samengeperste ‘Big Bales’ Franse Boomschors Premium van boomschors.nl bevatten ca. 10% minder dan omschreven.
Ook wordt er snel aangeboden e.e.a. retour te halen, waarbij dan niet gezegd wordt dat hiervoor kosten verschuldigd zijn.
Dit staat welliswaar diep verborgen in de Algemene Voorwaarden, maar je verwacht dat een onjuist product kostenloos retour gehaald wordt, zeker wanneer dit de mondeling aangeboden oplossing van de leverancier is.
Al met al geen fijne ervaring geweest, voor ons niet nog eens.
Het schors is wel van goede kwaliteit… -
Hoe beoordeel je Ground Cover Group - Boomschors.nl - Houtsnippers.nl - Potgrond.nl - Tuinaarde.nl - Cacaodoppen.nl - Zand.nl?
Frans Bosma
Snelle levering.
Veronika Kiss
Snelle levering, vlotte communicatie en goede prijzen.
Gert Jan ter Welle
Snelle levering. Bezorger van het bedrijf heeft het pallet op de door mij gewenste plaats gezet.
Eric
Goede hulp bij het kiezen van het juiste product en levering op de dag dat het mij het beste uitkwam.
M. De Borst
Snelle levering, goede communicatie, prima product ( openhaard hout)
Anneke Boorsma
Snelle en vriendelijke service. Mijn tuintje ligt er weer prachtig bij met de mooie boomschors.
Bart
Goede en tijdige levering
PW
Snelle service!
Chris
Goedkoop voor deze kwaliteit. Ook de afspraken met de bezorging waren top. Het vervoerbedrijf was super
Bernhard Spans
1 november het product aangekocht, na een week nog niks binnen, ondanks de beloofde 1 -3 dagen, mail die ik stuurde werd niet beantwoord, beoordeel zelf.......
Bastiaan Geurtsen
Gewek
Antwoord van Ground Cover Group - Boomschors.nl - Houtsnippers.nl - Potgrond.nl - Tuinaarde.nl - Cacaodoppen.nl - Zand.nlBeste Bastiaan, neem aan dat je geweldig bedoelt :) dank voor je 5 sterren revieuw en kom snel een keer weer wijn halen bij je !
Alexander Spruijt
Mooie prijzen, snel geleverd.
Antwoord van Ground Cover Group - Boomschors.nl - Houtsnippers.nl - Potgrond.nl - Tuinaarde.nl - Cacaodoppen.nl - Zand.nlDank je wel voor de mooie 5 sterren revieuw we doen het met veel plezier!
Marcel Dupon
ontzettend snelle levering echt top!
Antwoord van Ground Cover Group - Boomschors.nl - Houtsnippers.nl - Potgrond.nl - Tuinaarde.nl - Cacaodoppen.nl - Zand.nlDank je wel, we werken al vanaf oprichting met super transport bedrijf ik geef de complimenten door ! Veel plezier met de bestelling
Bart Smit
Prijs kwaliteit prima in orde en ook de beloofde levertijd.
Antwoord van Ground Cover Group - Boomschors.nl - Houtsnippers.nl - Potgrond.nl - Tuinaarde.nl - Cacaodoppen.nl - Zand.nlBart, dank je wel veel plezier met de beselling en nog een fijne dag toegewenst
Wilco Van Ballegooijen
Snelle levering en mooie boomschors
Rob
Goede prijs en snel geleverd
Christina Muller
Gebruik gemaakt van aanbieding. Mooi product en goede service
Barbara
Snel bezorgd, goede prijs kwaliteit,