GuanYin Jewels

GuanYin Jewels

GuanYin Jewels is opgezet vanuit liefde voor mooie handgemaakte creaties. De boedistische godin Guan Yin draagt de mooiste sieraden, de sieraden van GuanYin Jewels zijn dan ook voor godinnen!
De webshop voor een mooi sieraad voor jezelf of om er een leuk cadeau te geven. Met zorg worden kleuren gecombineerd, waarbij er gelet wordt op duurzame kwaliteit van materialen. De ontwerpen zijn geinspireerd op de wereld, de creaties worden handgemaakt in Maastricht. Omdat alles handgemaakt wordt, is het mogelijk om een custom made bestelling te plaatsen. Laat voor een costum made bestelling een bericht achter, dan bespreken we hoe we jouw unieke sierraad gaan creƫren.
De zekerheden van http://www.guanyinjewels.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.