GuanYin Jewels

GuanYin Jewels

GuanYin Jewels is opgezet vanuit liefde voor mooie handgemaakte creaties. De boedistische godin Guan Yin draagt de mooiste sieraden, de sieraden van GuanYin Jewels zijn dan ook voor godinnen!
De webshop voor een mooi sieraad voor jezelf of om er een leuk cadeau te geven. Met zorg worden kleuren gecombineerd, waarbij er gelet wordt op duurzame kwaliteit van materialen. De ontwerpen zijn geinspireerd op de wereld, de creaties worden handgemaakt in Maastricht. Omdat alles handgemaakt wordt, is het mogelijk om een custom made bestelling te plaatsen. Laat voor een costum made bestelling een bericht achter, dan bespreken we hoe we jouw unieke sierraad gaan creëren.
De zekerheden van https://www.guanyinjewels.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.