Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Guard-Fightgear heeft 0 4 ster reviews 0
Guard-Fightgear heeft 0 3 ster reviews 0
Guard-Fightgear heeft 0 2 ster reviews 0
Guard-Fightgear heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Tim Barneveld

Goede service, perfecte kwaliteit, Snelle en goede levering En Goed personeel

2. Aziya Ishvariya

Hoewel ik aanvankelijk de verkeerde maat had besteld, heeft deze heer uitstekend geholpen zodat ik uiteindelijk het juiste kickboksbroekje ontving. Uitstekende service en communicatie!

3. Hoe zou je Guard-Fightgear beoordelen?

4. Patrick Belliot

Zeer perfecte ervaring Boksbroekje was ik kwijtgeraakt en was uitverkocht op de site Fightgear contact gehad en zodra die binnen is liet hij mij weten,zo gezegt zo gedaan. Super blij en kreeg ook nog een cadeau erbij. Thanx man echt een aanrader Top

5. Zakaria

Guard Fight Gear heeft geweldige bokshandschoenen, t-shirts en shorts. De bokshandschoenen bieden uitstekende bescherming en comfort, terwijl de t-shirts ademend zijn voor intensieve trainingen. De shorts zorgen voor perfecte bewegingsvrijheid. Een topkeuze voor vechtsporters!

6. Myro Hoogendoorn

Wat een fantastische service! Zo blij met mijn spullen. Ik kan iedereen Guard FG aanbevelen. Super bedankt voor de spullen!

7. Israe Dahman-Sebti

Kreeg laatst mijn pakketje binnen, razend snel. Zeer betrouwbaar. Ook heeft guard fight gear goedkope producten maar wel van top kwaliteit!! Zeker aan te raden!