Gym Masters

Gym Masters

Gym Masters biedt hoogwaardige kwalitatieve fitness-, crossfit- en home gym equipment onder eigen merk aan.

Onze visie is dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Door een hoge overhead te elimineren en door onze logistieke processen efficiënt te regelen, kan Gym Masters kwaliteit voordelig aanbieden.

Met een soepel retourbeleid, vlug / eenvoudig contact met klantenservice en altijd de wensen van de klant op één te zetten, zorgt Gym Master dat elke klant tevreden is.
De zekerheden van https://gym-masters.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.