HOMEWORQ

HOMEWORQ

Of je nu een nieuw meubel gaat of laat maken of een bestaand meubel gaat upgraden, met het meubelbeslag van HOMEWORQ gaat dat helemaal goed komen. In ons assortiment vind je onder andere stoere zwarte meubelgrepen of chromen kledingroedes voor in de kledingkast. Maar ook led verlichting voor het verlichten van bijvoorbeeld de keuken lades of kasten vind je bij HOMEWORQ. En dat is nog lang niet alles. Je maakt ook eenvoudig een eigen bureau of met onze tafelpoten en bureau onderstellen! Je vindt zelfs spiegels met led verlichting voor in de badkamer of het toilet in ons assortiment.
De zekerheden van https://homeworq.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest