HOT&TOT
HOT&TOT, Nederland's duurzaamste horlogemerk. Al onze producten zijn met de hand gemaakt, van duurzaam, FSC-gecertificeerd hout. Voor elk verkocht product laten wij een boom planten. Wij willen alleen maar tevreden klanten hebben. Mocht je dus niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, laat het ons weten dan lossen we het op!
De zekerheden van https://www.hottot.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In 2014 werkte ik fulltime als consultant in de telecom branche. Ik kon mijn creativiteit daar niet kwijt en miste het gevoel dat ik iets goeds kon doen voor de wereld. Daarom zette ik in de avonduren horlogemerk HOT&TOT op. Door een product te ontwikkelen dat duurzaam geproduceerd werd en waarmee ik bovendien bomen kon laten planten, kon ik daadwerkelijk een positieve bijdrage leveren aan de natuur. Inmiddels is HOT&TOT wereldwijd verkrijgbaar, groeit er een bos van duizenden 'HOT&TOT' bomen en lopen er duizenden mensen rond met een HOT&TOT horloge om hun pols!


Bekijk Manifest