HOT&TOT
Raymond
Goede feedback, snelle levering, bij vorige bestelling ook prima service gehad, betrouwbaar bedrijf
M fransen
snel verstuurd
Hoe beoordeel je HOT&TOT?
Miranda
Mooi en kwalitatief goed horloge , snelle service. Heb al eerder hier gekocht en ben heel tevreden.
Frans Kok
Perfect jammer dat jullie gaan stoppen .Ik bewonder jullie vakmanschap
Zeni
Leuk horloge, klopt met de foto en handig met t apparaatje om er schakels uit te kunnen halen
Lilbo
Prachtige armband, snel geleverd
Jantina Doorgeest
Een aanrader dik tevreden mooi product. Snelle levering.
Wijnand v.d. Hoek
Snelle verzending, mooi verpakt, met setje om band te vestellen.
henk van den Top
diverse ervaringen in de loop der jaren: altijd prima geregeld
Douwe Sijtsma
Jullie maken een dansje bij elke 5 sterren beoordeling. Ik heb recentelijk 4 horloges besteld. Dus bij deze 4 maal een 5 ster beoordeling. Ik vind jullie horloges heel erg mooi, bijzonder en uniek. Ik heb er inmiddels 6 stuks. Jammer dat jullie stoppen. Andere kant, door de kortingen nu kan ik er een paar extra kopen. Bedankt. Groet Douwe Sijtsma
Femke Huizinga - Groen
Mooi horloge ( heb er nu drie ...)
Fred Van Hoof
Mooi product hoor. Een dag layer met de postbode in de bus. Geweldig maar na 2 dagen kapot of batterij leeg. Laat nog van mij horen gr Fred
Mariët Geerlings
Prachtig horloge
Geen
Mooie houten horloges. Heb er 3 ondertussen.
Audrey Hengst
Goeie service en was er de volgende dag al binnen.
M B
Prachtige kwaliteit, goede service en duurzaam! Erg blij met mijn horloge.
Ineke
Snelle levering en netjes verpakt
Ria
Goede service en goede producten.
Marianne
De levering duurde een paar dagen. Vlak voor de Sint ging shoppen. Het boekje met de gebruiksaanwijzing mag uitgebreider. Hoelang blijft bv de tijd correct als ik het klokje afgedaan heb?
Nynke
Heel snel geleverd, mooi in een doosje verpakt en gewoon goeie horloges. Mijn moeder doet al jaren met haar oude model