HOUX home&garden

HOUX home&garden

Welkom bij HOUX home&garden een online woonwinkel met persoonlijke service. Ik help je graag aan iets leuks voor jezelf of een ander. Of het nu voor in huis of in de tuin is. Naast bestaande merken maak ik ook zelf mooie dingen voor in huis en buiten, en ben ik altijd opzoek naar leuke oude spullen. Heb je zelf iets ouds wat je een tweede leven wilt geven? Met de producten van Iron Orchid Designs is dat nu nog leuker om te doen. Tips nodig? Ik help je graag.
De zekerheden van https://www.bijmaesshop.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.