Hair & Body
voor gezond en trendy haar en
lichaamsproducten.
Marc jansen
Na ee
Karin
Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis -
Hoe beoordeel je Hair & Body?
Nicole Derksen
Snelle service.. ben heel tervreden.
Hermine
Dit was de eerste keer dat ik mijn product online bestelde bij Hair & Body. Ik was blij verrast om zo uitgebreid geïnformeerd te worden door middel van mails over de verzending van mijn gekozen producten. Prima service dus en netjes thuisbezorgd. Bedankt, ik ga vaker bij jullie bestellen!
Urszula de Vries
Snel ontvangen, helemaal blij mee.
Oleksandra Hamza
Ik hou van deze winkel!
Jeanette Angel
Voordelige prijzen en snel geleverd!
Henriët Hubbelmeijer
Geweldige service! Vlotte levering en altijd goed verpakt. 👌🏼
Patty
Ann Stolze
Hele fijne en snelle levering, goed verpakt!
Paul
Duidelijke site en snelle levering. Bestel hier al jaren.
Cathelijne
Snel besteld en ontvangen
Irma van Delst
Snelle levering. Zorgvuldig verpakt.
Peetje
Snel en correct geleverd
Monique
Hele goede service!
Anke Meijer
Prima service!
Gerard
Snelle levering en netjes verpakt
Yvonne Biemans
Fijne korting en artikelen worden snel geleverd!
Lahcen Hassoune
Voor de tweede keer besteld bij Hair & Body en opnieuw ben ik zeer tevreden. De webwinkel heeft zich keurig aan alle afspraken gehouden. De producten werden snel geleverd en waren goed en zorgvuldig verpakt. Alles verliep precies zoals beloofd. Absoluut een betrouwbare webwinkel waar ik in de toekomst zeker weer zal bestellen. Aanrader!
Mariska
Ik probeer te retourneren. Op 3 verschillende manieren contact gezocht, maar totaal geen reactie. Ik bestel hier NOOIT weer.
Antwoord van Hair & BodyBeste Mariska,
We hebben je gemaild inzake de retourprocedure maar daarop heb je niet gereageerd. Vervolgens hebben wij vorige week met je man gesproken over het terugsturen. We hebben echter nog geen retour ontvangen van je. Maar zodra dit wel het geval is wordt je aankoopbedrag direct teruggestort. Het is jammer dat je ons niet even terug hebt gebeld en we betreuren het dat je de ervaring met ons als negatief beschouwd. Wij zijn van mening dat we het juiste hebben gedaan zoals altijd naar al onze klanten toe.