Handig Goed
Webwinkel voor handige en duurzame gebruiksartikelen huis, tuin en keuken.
De zekerheden van https://www.handiggoed.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn verhaal is heel simpel; vinden van handige en duurzame gebruiksartikelen om de wereld wat fijner te maken. Niet voor niets heb ik de klassieke trechter als beeldmerk gekozen voor Handig Goed. Het is immers een gebruiksvoorwerp wat al eeuwen goed functioneert en ingezet wordt in en rondom het huis en op het werk. Een puur ontwerp, doelgericht en simpel De trechter heeft ook een overdrachtelijke betekenis; ik zoek in het duizelingwekkende aanbod gebruiksvoorwerpen met de specifieke kenmerken: gebruiksgemak en duurzaam. Ik koop in bij ontwerpers, kleinschalige producenten of ateliers, zo veel mogelijk lokaal.


Bekijk Manifest