Mijn bestelling kwam sneller dan verwacht. Ik heb het besteld en de volgende dag was het al binnen. Ik ben super blij met mijn endless summer waistbeads en ga zeker vaker bestellen bij bysanaah.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2019
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- kimberly roos
- Helen
rashida's sheaboter is het enige wat ik op mn lijf wil smeren. Het ruikt heerlijk, het smeert goed, er zit niks onnatuurlijks in en het allerbelangrijkste....... m'n huid is er superblij mee en ik dus ook. Een aanrader dus.'
Hoe zou je Handmade Bysanaah beoordelen?
- Elisa
Ik heb al meerdere keren waistbeads besteld bij Handmade Bysanaah en ik ben iedere keer super blij met mijn bestelling. De laatste keer was het helaas mis gegaan met mijn order (ik had iemand anders haar order ontvangen), maar ik werd super snel geholpen door Shida. Ze reageerde dezelfde dag nog op mijn mail en zorgde ervoor dat ik alsnog mijn bestelling zou ontvangen!
- Angel
Altijd super gelukkig en blij dat ik deze prachtige waistbeads ontvang ❤️en altijd een kleine verrassing erbij🥰
- Francis
Fantastische beads! Ze kwamen in een speciaal buideltje, met nog een extra verrassing erbij. De beads zijn supermooi en krachtig. Kleuren zoals afgebeeld. Zeker doen!
- Leyla Schriemer
Erg m