HanneHaves
Bij Hannehaves vind je Happy Hippie Jewelry, kleurrijke handmade sieraden met een bohemian twist. Van alle sieraden wordt maar één exemplaar gemaakt en ben je verzekerd van een uniek product wat alleen jij draagt.
De zekerheden van https://www.hannehaves.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

HanneHaves zijn unieke handmade items. Van alles is er maar één stuk gemaakt door een creatieveling en ben je verzekerd van een uniek product wat alleen jij draagt, gebruikt of hebt! In het oosten van het land is een atelier waar alle armbanden, kettingen, oorbellen en (mode)accessoires worden ontworpen. Van de mooiste materialen zoals (half)edelstenen, leer, zijde en hout en in intense kleuren zodat je de items wel iedere dag wil dragen. We do all what makes you happy!. Enjoy!


Bekijk Manifest