Happy Seeds
Sylvia F
Leuke sortering met nette prijzen
Snelle levering gewoon via de brievenbus! -
Jeannette Schuppert
Na twee jaar al genoten te hebben ,opnieuw zaden besteld. Kreeg een duidelijk antwoord op mijn vraag
Antwoord van Happy SeedsFijn dat je zo tevreden bent dat je weer opnieuw besteld. Graag gedaan hoor, ik ben blij dat ik je van advies kon voorzien. Veel succes met de zaden zaaien!
Linda -
Hoe beoordeel je Happy Seeds?
Marjo Luster
Zeer tevreden qua kwaliteit! Snelle service en vriendelijke communicatie. Iets meer handleiding voor beginners zou welkom zijn.
Antwoord van Happy SeedsBedankt voor je review! We zijn heel blij om te laten weten dat we nu een nieuwe printer hebben die op onze zakjes kan printen. Elk zakje wordt nu voorzien van een tekeningetje en zaaiinformatie. Je ziet dus direct op het zakje alles wat je nodig hebt, terwijl de zakjes nog steeds klein en milieuvriendelijk zijn :) Momenteel krijg je soms de nieuwe en soms de oude zakjes, maar per 1 januari zitten alle zaden in de nieuwe verpakking.
Elise
Nog een snellere levering dan verwacht, mooi ingepakt en een lief extra zakje zaadjes als cadeautje! Heb het als cadeau gekocht en ben zeer tevreden!
Antwoord van Happy SeedsBedankt voor je review, erg leuk om te horen! We vinden het altijd heel leuk om cadeautjes te maken :)
Sjaak De Kleijne
Snel , compleet en zorgvuldig
Antwoord van Happy SeedsBedankt voor deze mooie review! Graag gedaan hoor :)
Erna
Mijn bestellingen worden altijd snel geleverd, maar nog veel fijner is dat de resultaten ook super goed is.
Antwoord van Happy SeedsDat is natuurlijk het belangrijkste! Bedankt voor deze review.
Groeten, Koen -
Alex Jan Wittink
Supper service
Antwoord van Happy SeedsBedankt voor je geduld! Dit was toch wel het toppunt van pech met de post. Gelukkig is alles nu goedgekomen.
Veel succes met zaaien!
May
Snelle levering en een leuke attentie..... een extra zakje bloemenzaad cadeau.
Antwoord van Happy SeedsGraag gedaan hoor! We vinden het leuk om cadeautjes toe te voegen, dan kan je eens een onverwacht soort bloem zaaien, wie weet wordt het je favoriet!
Merel
Gratis zakje zaad erbij en bestelling snel in huis.
Antwoord van Happy SeedsGraag gedaan, altijd leuk om iemand blij te maken met een verrassings-zaadje. Bedankt voor de review!
Petra
Snelle levering. Met beschrijving Zaaitips erbij. Contact wordt snel beantwoord en met je mee gedacht.
Antwoord van Happy SeedsBedankt voor je review, altijd leuk om te horen dat je er blij mee bent. En advies geven vind ik leuk :) Naast de zaaitips op de website hebben we nu ook een nieuwe printer die zaaitips op de zakjes print, specifiek voor elk soort. We zijn nu alles opnieuw aan het verpakken en per januari 2026 zit alles in die zakjes verpakt. Dus dan heb je nog makkelijker de zaaitips bij de hand.
Hans
Correcte en snelle levering, altijd mooie bloemen
Antwoord van Happy SeedsGoed om te horen! Graag gedaan en bedankt voor de review.
ad v.d.putten
levering liep helemaal mis.maar dat heeft happy Seeds correct en netjes opgelost. heeft even geduurd. toch een pluim
Antwoord van Happy SeedsHeel erg bedankt voor deze review, je hebt veel geduld moeten hebben. Gelukkig is het toch nog goed gekomen met de levering. We waarderen je geduld!
Arishtali
Leuke zaadjes en snelle bezorging plus leuk verpakt
Antwoord van Happy SeedsBedankt! Leuk om te horen, we verpakken alles zelf van de zakjes tot de verzendverpakkingen dus erg leuk dat je dat kan waarderen.
Gerda
Ik zie uit naar het zaaien komend voorjaar. Ben benieuwd naar de bloemen die er uit de zakjes komen.
Antwoord van Happy SeedsBedankt voor de review! Ik snap dat je benieuwd bent, nog even geduld maar 2026 wordt vast een kleurrijk jaar!
Ditta den Ouden
Prima
Alexandra
Snelle verzending van mijn bestelling en duidelijke communicatie over de status van mijn bestelling.
Antwoord van Happy SeedsGraag gedaan! Fijn dat je het kan waarderen hoe wij communiceren, we proberen je bij elke stap op de hoogte te houden.
Annette Geluk
Prima service!!!
Antwoord van Happy SeedsGraag gedaan! Bedankt voor de review.
Yvonne T
Zo leuke site, prachtige zaden en superleuke kadootjes! Daarnaast uitstekende service, snelle persoonlijke afwikkeling als iets niet goed gaat, prima! Ik ben fan!
Antwoord van Happy SeedsDeze review brengt een glimlach op mijn gezicht, erg leuk om te horen. Heel fijn om te weten dat je kan waarderen wat wij doen. We wensen je veel succes met zaaien!
Linda en Koen -
Aad
Post bezorging ging niet naar wens na 1 telefoontje super goed geholpen en opnieuw opgestuurd heel erg bedankt
Antwoord van Happy SeedsGraag gedaan hoor! Niet meer dan logisch, soms gaat er wat mis maar we zijn altijd blij als we het goed kunnen oplossen. Bedankt voor je geduld.
Adrie Jonkman-Waarts
snelle levering, leuke, goede verpakking, top
Antwoord van Happy SeedsBedankt! :) Leuk om te horen.