HappyPaws
Wij van HappyPaws staan voor hoogwaardige dierenartikelen. Buiten het feit dat we zorgen voor kwaliteit voor jouw huisdier, zorgen we ook nog eens voor andere dieren. Dit doen we door donaties te maken naar DOA. 50c per besteld artikel, jij blij, jouw hond blij, andere dieren blij.
9,1
Filter 81 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 54 met beschrijving

• Colinda
    Geverifieerde klant van HappyPaws

Duidelijke productinformatie, ook mbt leeftijd en grootte van je hond. De ontvangen bestelling was helaas niet compleet. Mail gestuurd en in korte tijd reactie. Het niet geleverde artikel werd meteen nagestuurd. Helemaal top !

Antwoord van HappyPaws

Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de service 😊

• Yvonne Zeegers
    Geverifieerde klant van HappyPaws

Goeie service, mooie kwaliteit product!

Bedankt! Blij dat je zo tevreden bent ✨

• Hoe beoordeel je HappyPaws?

• Claudia Hanssen
    Geverifieerde klant van HappyPaws

Geweldige service en snelle levering!

Antwoord van HappyPaws

Heerlijk om te horen dat alles naar wens is verlopen 😊

• Sandra W
    Geverifieerde klant van HappyPaws

Ik heb de paarse snuffelmat aageschaft voor onze hond omdat ze haar brokjes snel op eet. Ze heeft de mat een keer gebruikt want ze beet het flapje er snel af en heeft dit doorgeslikt! Dit is een groot risico voor haar darmstelsel. Het zou niet mogen!

Antwoord van HappyPaws

Het spijt ons om te horen dat dit is gebeurd en dat jullie deze ervaring hebben gehad. Veiligheid staat voor ons altijd voorop.

We hebben inmiddels contact met je opgenomen om samen naar een passende oplossing te kijken en dit verder met je te bespreken. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten 🐾

• Jo Hoogendoorn
    Geverifieerde klant van HappyPaws

Snelle levering, goeie kwaliteit en mijn hond is er super wijs mee. Ook leuk om zijn brokjes erin te doen. Is hij hard aan het werk met plezier zijn eten aan het eten.

Antwoord van HappyPaws

Wat leuk om te horen! Fijn dat je hond er zo van geniet én er lekker mee aan het werk is 🐾

• John Mathijsen
    Geverifieerde klant van HappyPaws

Mijn product ziet er prachtig uit, maar twee minuten spelen liet er al een onderdeel los, ik heb contact gezocht en kreeg te horen dat ik waarschijnlijk het verkeerde speelgoed maat M heb gekocht. Ik kon alleen niet goed in de beschrijving terug vinden dat de maat de sterkte betekend , mis heb ik verkeerd gelezen maar dit kreeg ik als antwoord en vind dit te makkelijk om het zo op te lossen . Dus geen tevreden klant

Antwoord van HappyPaws

Hi John, begrijpelijk dat je hiervan baalt! De maat van het speelgoed hangt samen met de grootte en bijtkracht van de hond. Wanneer een maat wordt gekozen die eigenlijk te klein is voor de hond, kunnen we helaas geen garantie geven. We hopen op je begrip! 🐾

• Roxy
    Geverifieerde klant van HappyPaws

Super leuk, alleen het groene deel is er na 2 dagen af. Er leuk om de brokjes in te doen

Antwoord van HappyPaws

Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat het groene deel zo snel los is gegaan. Neem gerust even contact met ons op, dan kijken we graag met je mee. 🐾

• Pmm Weijden
    Geverifieerde klant van HappyPaws

Ananas is nu de favoriet van onze Koos, jammer dat er twee anderen niet leverbaar waren

Antwoord van HappyPaws

Super dat Koos zo blij is met de ananas! 🍍 De andere speeltjes komen deze week weer binnen.

• C Langeveld
    Geverifieerde klant van HappyPaws

Eindelijk maak Pip het niet kapot, we hebben al zoveel gekocht!

Antwoord van HappyPaws

Super om te lezen dat Pip er zoveel plezier van heeft! 🧡

• José Maas

Hele snelle levering.

Antwoord van HappyPaws

Fijn om te horen dat alles zo snel binnen was! 🚚🐾

• Marleen van der Hoek

Antwoord van HappyPaws

Fijn om te horen dat alles snel binnen was! 🚚🐾

• Felicity Lingbeek
    Geverifieerde klant van HappyPaws

Onze sloper heeft er wlke dag mee gespeeld. Zelfs onze andere berner die niet van spelen houd vond hem fantastisch. De kleine opening heeft onze Joep wel wat groter weten te maken maar verder is hij echt nog heel na intensief gebruik van een week. Wij gaan er nog een andere bij bestellen.

Antwoord van HappyPaws

Joep heeft ’m goed getest zo te horen! 😄 Fijn dat hij zo goed bevalt en bedankt voor het vertrouwen 🧡

• Coco
    Geverifieerde klant van HappyPaws

Stevig speelgoed mijn franse bulldog is er heel blij mee

Antwoord van HappyPaws

Wat fijn om te horen! Mooi dat het speeltje zo goed bevalt bij je Franse bulldog 🐾

• Kirsten
    Geverifieerde klant van HappyPaws

Top product en snelle verzending.

Antwoord van HappyPaws

Dankjewel voor je review! Super dat alles zo goed bevallen is 🧡

• Monique
    Geverifieerde klant van HappyPaws

Snelle levering en leuk speeltje, hond blij!

Antwoord van HappyPaws

Wat fijn om te horen! Snelle levering én een blije hond, perfect! 🐾

• Myrthe Kemper-Moorrees
    Geverifieerde klant van HappyPaws

Goede service en contact gehad! Goede oplossing gekregen, dus top!

Antwoord van HappyPaws

Bedankt voor je review! We hebben contact met je opgenomen om dit op te lossen 🥰

• Mari-Anne Vd poel
    Geverifieerde klant van HappyPaws

Met 3 engelse mastiffs en 1 engelse bulldog is hier alles in no time kapot, heb nu de ananas v happy paws in huis en week later de eikel besteld; ananas meer geliefd, geen idee waarom, maar 2 weken verder en er is nog niets v kapot; bijna n wonder met deze plasticliefhebbers; ik ben fan en ga er zeker meer uitproberen

Antwoord van HappyPaws

Dankjewel voor je mooie review! Super dat de speeltjes zo goed standhouden bij jullie honden 🙌

• Mirian
    Geverifieerde klant van HappyPaws

Leuk verpakt en grappige speeltjes

Antwoord van HappyPaws

Fijn dat de verpakking en de speeltjes in de smaak vallen! 🐾

• Coby Meuleman

Dankjewel voor je review! 🧡

• Lex Jorwerda

Ze is er gek mee

Antwoord van HappyPaws

Super fijn dat ze er zo blij mee is 😊