Haveka Bouwprodukten BV
Gerrit Koopmans
Goed product en voldoet aan de geschetste kwaliteit
Wim Witholt
Snel geleverd
Hoe beoordeel je Haveka Bouwprodukten BV?
Johannes koedood
hoge qualiteit kachel oliegeen stank en zwavel vrijen snel geleverd
Johann Scheers
Brandstof vlot en correct geleverd. Brandt bovendien prima in de Zibro.
Willem Dorrepaal
Mark
Snel geleverd, nagenoeg reukloos, goed spul
Andries Boersma
Goeie service, snel bezorgd
Zeer tevreden
Roelof Sleiver
Dick Slot
Voordeligste prijs en snel geleverd.
mark
Prima levering en product maar de productomschrijving was niet geheel correct. Nadat ik hierover gebeld heb is de tekst aangepast!
Jan Wijsbeek
Redelijke prijs en snelle, correcte levering
Adrie
Snelle verzending en prima product
Fiona
Goede service, mijn bestelling werd snel geleverd!
F Gopal
Goede en snelle service
Sake de Jong
correcte afhandeling en vlotte verzending.
Henk
Prima
Henk Strijker
Geweldig service en zeer goede petroleum. Makkelijk en snel geholpen bij het vullen van de 20 ltr cans.
Kevin Collaris
Product zou geurloos zijn. Maar tijdens het stoken ruik je het. Dus niet alleen tijdens het aanzetten of uitzetten, dat is normaal. Maar tijdens het stoken blijf je het ruiken. Dus voor buiten gebruik is het goed binnen zou ik niet doen.
Antwoord van Haveka Bouwprodukten BVHeb je telefonisch proberen te bereiken om te vragen welke kachel je hebt om het probleem op te lossen maar werd niet opgenomen. Product is geurloos tijdens branden blijkt ook wel reviews als je aangeeft dat de kachel ruikt is vaak de zuurstoftoevoer naar de kachel niet goed als je aangeeft wat voor kachel je hebt kan ik je aangeven waar je naar moet kijken om geurprobleem op te lossen. Kan ook zijn dat je in het verleden petroleum C hebt gebruikt de Turboheat zorgt ervoor dat de brander weer schoon wordt en kan zijn dat er nog zwavelresten van oude brandstof voor de geur zorgen.
Arnold Hertogs
Top service en snelle levering
Maarten
Prima!