Haverkamp Tegels

Haverkamp Tegels

Al jarenlang werken wij samen met toonaangevende fabrikanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Zo beschikken wij niet alleen over een uitgebreid aanbod, maar zorgen wij er ook voor dat onze klanten alleen topproducten en een optimale kwaliteit aangeboden krijgen.


Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Ine Haverkamp en samen met mijn man Robbie hebben we in 1992 het bedrijf overgenomen van mijn schoonvader. Na jarenlang een tegelzetbedrijf en tegelshowroom te hebben gehad in Oldenzaal zijn we een paar jaar geleden door gezondheidsredenen alleen verder gegaan met de online verkoop van tegels vanuit Hengelo (o).
Daarnaast is een showroom bezoek waar u vakkundig te woord gestaan wordt nog steeds mogelijk. Hiervoor dient u dan wel een afspraak te maken. Dit kunt u doen door het formulier op onze website in te vullen en uw voorkeur kenbaar te maken.


Bekijk Manifest