Heartline
Joop houdt zich strikt aan deze 5 principes:

1. Huiden zijn op een eerlijke manier verkregen. De huiden zijn restproducten uit de vleesverwerkende industrie. De dieren zijn dus niet om hun vacht gedood, maar zijn allemaal gegeten. De hoorns, geweien en vossen komen uit de gecontroleerde jacht (natuurbeheer van overpopulatie van een bepaalde diersoort) of sterfte door ouderdom.

2. De herkomst is bekend, dus er zitten geen vachten bij die afkomstig zijn uit gebieden waar de regels niet worden nageleefd op het vlak van dierenwelzijn.

3. Daarnaast zijn de vachten zo ecologisch mogelijk gelooid (dus zonder chemische stoffen die je vaak tegenkomt in goedkopere (bouwmarkt)vachten). De huiden zijn dus veilig voor kinderen, huisdieren en je meubels.

4. De huiden zijn met de hand uitgezocht. We leveren geen massa-productie, maar gaan juist voor kwaliteit en persoonlijke aandacht!

5. Dit alles doe ik vanuit een diep respect voor de natuur. Zo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een maatschappij waar meer aandacht is voor de bewustwording van mensen; een dier is meer dan een stukje vlees. Als het dier toch wordt verwerkt tot vlees, dan is het wel zo respectvol om niet de rest weg te gooien, maar op een andere manier te hergebruiken!

Alle huiden, vachten, leer en accessoires zijn in een overzichtelijke webshop te bekijken en te bestellen via www.huidenenvachten.eu
De zekerheden van https://www.huidenenvachten.eu

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.