Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Heerlijkverwarmen.nl heeft 2 4 ster reviews 2
Heerlijkverwarmen.nl heeft 0 3 ster reviews 0
Heerlijkverwarmen.nl heeft 0 2 ster reviews 0
Heerlijkverwarmen.nl heeft 2 1 ster reviews 2

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Mathieu

Ga niet met dit 1-mansbedrijf in zee! Tijdens de plaatsing van onze warmtepomp waren er al veel problemen en duurde het veel langer dan afgesproken. Na plaatsing lukte het inregelen niet en reageerde de eigenaar niet meer op berichten. Panasonic heeft de instellingen zo kunnen aanpassen dat de warmtepomp wel enigszins werkte, maar hij bleek extreem veel energie te verbruiken. Bij een ingebrekestelling werd bijna alles ontkend; met een bemiddeling via de Consumentenbond werd niet meegewerkt. Uiteindelijk is door een ander bedrijf het leidingwerk vervangen, een schadepost van €10.000,-.

2. Wouter

Maarten is zeer gedreven, enthousiast en kundig. Hij dacht goed mee en adviseerde over alle (on)mogelijkheden. Fijne mensen om in huis te hebben en die doen wat je hebt afgesproken. Ik

3. Hoe zou je Heerlijkverwarmen.nl beoordelen?

4. Lorenzo

Laast een afspraak gemaakt voor 2 infrarood panelen voor mijn studenten kamer. De communicatie en installatie ging vlekkenloos en snel!

5. Ingeborg

Erg blij met de producten van heerlijkverwarmen.nl ( airco en warmtepanelen en luchtreiniger) Ook de service en communicatie zijn erg prettig en soepel verlopen. Een vakman die weet waar hij over praat en voor staat.

6. Bert Schaap

Zeer snelle levering van warmtepompboiler en uitstekende advisering

7. G T van Balen

Een afspraak gemaakt voor advies aangaande de aanschaf van een airconditioner voor koelen en verwarmen. De goede man zou op maandag 15 aug 2022 om 18.30 langskomen. Vervolgens kregen wij een telefoontje of het wat later mocht worden. Helaas kon dat niet omdat we weg moesten. Nieuwe afspraak gemaakt voor dinsdag 16 aug om 18.30. Helaas, de goede man kwam niet opdagen en ook geen bericht of telefoontje. Hem een appje gestuurd met een bedankje voor zijn bezoek dat niet had plaatsgevonden. Hierop geen enkele reactie gehad. Hem vervolgens medegedeeld dat het niet nakomen van een gemaakte afspraak al een heel kwalijke zaak is, maar dat vervolgens helemaal niets van je laten horen ronduit onbeschoft is