Goede ervaring met levering ven het product,geen lange leveringstijd en netjes optijd.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2015
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Eduard
- Patrick
Mijn bestelling is inmiddels al geruime tijd onderweg, maar een besteld artikel heb ik nog steeds niet ontvangen. Wat ik vooral teleurstellend vind, is de gebrekkige communicatie. Op mijn berichten krijg ik nauwelijks of geen reactie, waardoor ik zelf niet weet of het artikel nog geleverd zal worden en wanneer. Een vertraging kan uiteraard gebeuren, maar als klant wil je daarover gewoon geïnformeerd worden. Ik wacht voorlopig nog af of het artikel uiteindelijk geleverd wordt.
Hoe zou je Heevis beoordelen?
- Jan
Goede prijs en altijd snel geleverd, echt een betrouwbare winkel
- Marjolijn
Product met spoed nodig. Besteld en snel binnen. Hardstikke tevreden
- Guy
Bij aankoop van Biobox3 is het opzetstukje die aan het pompje zit voor de uitlaatstroombuis wat te klein van diam tov uitstroombuis . De uitstroombuis zit het een beetje los. Ik heb er gewoon een groter opzetstukje opgeplaatst zodat de uitvoerbuis vaster zit.
- Sid
Snelle levering en goede service! Even gebeld om te informeren naar de voorraad. Het product bleek op voorraad te zijn, direct besteld en vervolgens snel geleverd. Prima service, zeker een aanrader!