Heihoeve Natuurproducten

Heihoeve Natuurproducten

Ons bedrijf ligt gelegen in het Brabantse Gemonde. Op ons melkveebedrijf worden al koeien gemolken sinds 1959.

Onze 200 koeien produceren naast heerlijke melk ook mest, deze mest is rijk aan voedingstoffen en zorgt voor een gezonde bodem.

Wij hebben een installatie op ons bedrijf die ervoor zorgt dat wij de mest van onze koeien kunnen verwerken tot een mooi bruikbaar product voor uw gehele tuin, gazon en moestuin.

Op deze manier zorgen we ervoor dat alles optimaal wordt benut. Dit alles gebeurd CO2 Neutraal door onze 658 zonnepanelen die ons gehele bedrijf voorziet van stroom.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.