Helene Livingstyle

Helene Livingstyle

Helene Livingstyle ... is een webwinkel een ​inspiratie voor de inrichting van je huis en tuin.

Ben je op zoek naar leuke items, om je interieur op te frissen dan ben je bij Helene Livingstyle aan het juiste adres maak een keuze uit wat wij hebben geselecteerd en het artikel/artikelen worden binnen 2-5 dagen geleverd. Antieke Brocante Landelijke Sober Stoere Industrieel en Retro meubelen & decoratie.

Wij zijn continu op zoek naar leuke items, zowel oude, maar ook nieuwe decoratie, voor zowel binnen als buiten om je inrichting op te leuken.

Oude en nieuwe meubels/ decoratie, kun je mooi leuk met elkaar combineren, zodat, je een mooi mix van eigen style kunt creeren.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.