Helene Livingstyle

Helene Livingstyle

Helene Livingstyle ... is een webwinkel een ​inspiratie voor de inrichting van je huis en tuin.

Ben je op zoek naar leuke items, om je interieur op te frissen dan ben je bij Helene Livingstyle aan het juiste adres maak een keuze uit wat wij hebben geselecteerd en het artikel/artikelen worden binnen 2-5 dagen geleverd. Antieke Brocante Landelijke Sober Stoere Industrieel en Retro meubelen & decoratie.

Wij zijn continu op zoek naar leuke items, zowel oude, maar ook nieuwe decoratie, voor zowel binnen als buiten om je inrichting op te leuken.

Oude en nieuwe meubels/ decoratie, kun je mooi leuk met elkaar combineren, zodat, je een mooi mix van eigen style kunt creeren.
woondecoratie tuinmeubelen meubels

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Welkom bij Helene Livingstyle
Wonen in style
Helene Livingstyle is the place to be, voor iedereen die op zoek is naar prachtige decoratie en fantastische meubelen. Bent u al de hele tijd op zoek naar net dat ene speciale item dat u een wow-effect geeft? Kon u dat item nog nergens anders vinden? Dan is de kans erg groot dat u dat bijzondere item bij ons wel vindt. In onze webshop vol unieke woonaccessoires vindt u vast en zeker iets dat bij uw stijl past. Onze website biedt een erg ruim assortiment aan binnen de categorieën meubelen, decoratie, badkamer.


Bekijk Manifest