Helioux
Ons doel was om het hele jaar door een stralende huid te hebben, besloten we onze droomproducten te creëren, te beginnen met de perfecte zelfbruiner.

Na het zoeken naar de perfecte formule, was het onze droom om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we bruinen. Helioux is van nature streeploos, licht van gewicht en is gemaakt om een natuurlijke, gelijkmatige en verhelderende gloed te krijgen, terwijl de huid langer gebruind blijft.

Wanneer u een Helioux-product koopt, koopt u niet alleen een artikel, maar maakt u ook deel uit van ons merk. We zijn er sterk van overtuigd dat een aankoop een ervaring is in plaats van een transactie.
De zekerheden van https://helioux.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.