HelloBath
Jouw eigen opvouwbare bad van HelloBath, voor iedereen zonder vast bad. Er is namelijk altijd ruimte om te ontspannen.
opvouwbaar bad bath bucket douche en bad
8,9

• Van der Meer
    Geverifieerde klant van HelloBath

Bad vullen gaat goed, maar hoe krijg je het bad leeg? Ik heb hierover gemaild, maar helaas geen antwoord terug ontvangen.

• Johannes Diewald

Alles wie bestellt

• Hoe beoordeel je HelloBath?

• Kelwin&Dennis
    Review voor HelloBath

Dit is echt een aanrader, gisteren geleverd en snel in elkaar gezet waarnaar wij heerlijk hebben genoten van onze eerste badsessie, makkelijk te plaatsen, en fijn in gebruik!
    Het badlampje maakt het helemaal af!

• Elly van Dijk
    Geverifieerde klant van HelloBath

Snelle levering. Goed verpakt.

• Janou
    Geverifieerde klant van HelloBath

Top kwaliteit, snel bezorgd, perfect verpakt. Ik ben erg tevreden!

• Linda
    Geverifieerde klant van HelloBath

Bestelling was dik in orde !

• Johann Christoph Bätz
    Geverifieerde klant van HelloBath

Schnelle Lieferung, ich war positiv überrascht!

• Christoph Neusser

Alles perfekt!

• Kasia Pelowska
    Geverifieerde klant van HelloBath

Duidelijke site, product voldoet aan de verwachtingen

• Tamara
    Geverifieerde klant van HelloBath

Snelle levering. Bad was helaas wat beschadigd. Na een mailtje met de foto's direct een ander bad gekregen waarbij ik het andere niet terug moest sturen. Superservice!

• Yteke Boonstra
    Geverifieerde klant van HelloBath

Snelle levering . Het bad is fantastisch!

• Jaxxx
    Review voor HelloBath

Wat een heerlijk concept! Zo fijn als je geen bad hebt, maar toch van badderen houdt. Mooie kleuren, modellen en accessoires.
    Zeer handig in gebruik en makkelijk op te bergen. Ik ben er superblij mee en beveel het product zeker aan!
    Ik heb deze zomervakantie echt overwogen 'm mee te nemen naar Kroatië, want hoe leuk is het als je buiten je badje vult en daarin af kunt koelen, haha! Fijn voor groot én klein.

• W.A.M. Smeets
    Geverifieerde klant van HelloBath

Het XXL bad comfort heeft voor mij overbodige luxe. Voetenrollers op vreselijke stomme plek. Met tween in bad wordt pijnlijk.
    Een los disco- achtig belichtingsaccesoire is onnodig. Ik doe liever n kaarsje aan of n klein lichtje
    Kussens zijn fijn en afdekplaat ook zinnig

• Helen M
    Geverifieerde klant van HelloBath

Good bath but the James design is different to the ones shown on the website. The drainage hole is now at the front and too low down to connect the pipe to. Not a problem if you can place the hike over a shower drain, as I do - but it means I can only use it in this position.

• Stefaan Gernaey
    Geverifieerde klant van HelloBath

alles was ok volgens de afspraak

• ingrid van hees

Snelle correcte levering

• Bader
    Geverifieerde klant van HelloBath

Belangrijke onderdelen zijn bij hellobath te vervangen.

• Fleur Schäfer
    Geverifieerde klant van HelloBath

Pünktliche Lieferung, geniales Produkt! Alles so wie beschrieben, bis auf die Farbe der Hüllen für die Wanne und das Kissen (sollten beige sein, sind dunkel blau). Qualitativ sehr überzeugend und macht einfach sehr viel Spaß darin zu Baden:)

• Tim Hartendorf

Geweldige service snel geleverd