Hellogreen

Hellogreen

Met kamerplanten van Hellogreen haal je gemakkelijk extra leven en gezelligheid in huis. Geen groene vingers? Geen probleem! Wij leveren uitsluitend kamerplanten van hoge kwaliteit waardoor je, met een klein beetje hulp van ons, ervoor zorgt dat jouw nieuwe vriend ook levend blijft. Naast de plant is namelijk ook de klant bij ons koning. Heb je ideeën voor een urban jungle? Of heb je aan één XL kamerplant genoeg? Door het grote assortiment aan moderne kamerplanten en potten vind je vast en zeker een perfecte match voor jouw groene project. Dit alles zonder de deur uit te hoeven gaan. Was alles in het leven maar zo simpel, toch? Hellogreen. Delivering nature.
Kamerplanten
De zekerheden van https://hellogreen.co
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.