Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Hellotest heeft 89 4 ster reviews 89
Hellotest heeft 35 3 ster reviews 35
Hellotest heeft 13 2 ster reviews 13
Hellotest heeft 7 1 ster reviews 7

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.

1. Alyn

Ik heb mijn 21+ toets gehaald met behulp van deze cursus. Ik heb tot aan de toetsdatum goed en volledig gebruik gemaakt van dit oefenpakket. Heel erg bedankt voor dit oefenpakket. En Ik raad het iedereen aan die een beetje in de waar is of niet goed weet waar te beginnen.. :))))

2. Jarreau

Duidelijke uitleg bij de opdracht. Ook als de vraag fout beantwoord is staat hier een keurige vebetering bij aan de hand van een video! Tevens genoeg les materiaal om je voor te bereiden

3. Hoe zou je Hellotest beoordelen?

4. Christine C.

Zeer goede voorbereiding, goede testen afgelegd en de job gekregen

5. Jaap van den Berg

Rinke van Hellotest heeft goed geadviseerd welke test aansloot bij mijn wensen. Ben door deze testen van Hellotest en hulp van Rinke goed voorbereid voor mijn assessment. Ik zou Hellotest zeker aanraden, duidelijke website, overzichtelijk en voor een nette prijs.

6. Ruben

Super fijne uitleg en de oefeningen zijn voor elk niveau een uitdaging. Ook in de communicatie is Hellotest perfect, je kan met al je vragen terecht. Ik heb Hellotest nu meerdere keren gebruikt en dankzij deze trainingen haal ik altijd een goed resultaat! Absolute aanrader. Ik heb mijn politie CCT dankzij deze voorbereiding dan ook gehaald.

7. Oscar

De perfecte voorbereiding! Duidelijke uitleg een veel oefeningen!