Helza hobbyzaden

Helza hobbyzaden

Beste lezer,

Als wij u ooit van dienst kunnen zijn met zaden uit het telers segment, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ook voor een zeer uitgebreid Eco assortiment, zaden uit het reguliere segment, moestuinbakken, Vermiculite, Perliet, Professionele moestuinmix, Acd kassen etc.
wij zijn u graag van dienst.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Helza hobbyzaden is opgericht in 1988 en is overgedragen van vader op zoon. Waar mijn vader in het seizoen de "boeren" afging voor het verkopen van zaden zijn wij ons meer toe gaan leggen op online verkopen.
Inmiddels hebben wij ook vele beroepstuinders als klant maar zeker de particuliere moestuinder is bij ons welkom, al is het voor een pakje zaden...wij behandelen iedere klant met respect zoals het hoort.


Bekijk Manifest